رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو

تاکید آیت‌الله جنتی بر نظارت دقیق بر انتخابات

دبیر شورای نگهبان گفت: مسئولان دفاتر نظارت و بازرسی‌ استان‌ها باید وظایف‌ خود را به درستی و با دقت انجام دهند و در این رابطه مراقبت لازم داشته باشند تا حقی از مردم و داوطلبان ضایع نشود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله احمد جنتی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه همایش «قانون انتخابات، برنامه‌ریزی و راهبردها» که با حضور مسئولان دفاتر نظارت و بازرسی استان‌ها در تهران برگزار شد، ضمن عرض تبریک فرارسیدن عید غدیرخم، به بیان دو توصیه اخلاقی و دینی پرداخت و افزود: همه باید رعایت کنیم تا غیبت و بدگویی نکنیم و یکی از وجوه امر به معروف و نهی از منکر این است که همدیگر را از غیبت بازداریم. نماز را نیز در اول وقت بخوانیم؛ نماز اول وقت مورد رضایت خداوند متعال است و نمازی که در آخر وقت خوانده شود، خداوند از آن می‌گذرد.

وی ادامه داد: از خداوند بخواهیم به ما توفیق دهد تا به آنچه می‌گوییم، عمل کنیم. خداوند انسان‌ها را مورد عتاب قرار داده است که چرا به سخنی که می‌گویید عمل نمی‌کنید؛ اگر عدالت و صداقت خوب است باید بدان عمل کرد. غضب خداوند شامل حال کسانی است که درباره یک صفت نیک سخن می‌گویند اما بدان عمل نمی‌کنند.

آیت‌الله جنتی همچنین اظهار داشت: خداوند، قادرِ متعال است و بر همه چیز تواناست. خداوند بسیاری از چیزها در جهان را تسلیم انسان قرار داده است. اگر به قدرت خداوند ایمان و باور داشته باشیم و در همه حال به یاد او باشیم و از او کمک بخواهیم، لطفش شامل حال ما خواهد شد و به پیش خواهیم رفت.

دبیر شورای نگهبان با اشاره به انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری که 11 اسفند برگزار خواهد شد، ابتدا از مسئولان دفاتر نظارت و بازرسی‌ استان‌ها خواست تا وظایف‌ خود را به درستی و با دقت انجام دهند و در این رابطه مراقبت لازم داشته باشند تا حقی از مردم و داوطلبان ضایع نشود.

وی همچنین با اشاره به راهبردهای اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب برای انتخابات 1402 مبنی بر «سلامت»، «امنیت»، «رقابت» و «مشارکت» گفت: لازم است که همه مسئولان به این راهبردها توجه داشته باشند تا انتخابات به درستی و پرشور برگزار شود.

آیت‌الله جنتی ابراز امیدواری کرد که از لطف و شفاعت ائمه معصومین(ع) بهره‌مند شویم و عامل به سخنان و حرف‌های نیک باشیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار